sâmbătă, 19 martie 2011

XVIII. Quid ita? [ De unde vii ? ]

    - De unde vii ?
  • Chiar iti place sa torturezi omul de la intrare ? Am voie sa intru in casa sau trebuie sa stau la usa pana iti raspund tie la intrebari ?!
  • De unde vii te-am intrebat ?!
  • Cand o sa realizezi ca mie chiar nu-mi place sa raspund la comanda. Si tu si Issabella aveti acelasi obicei, nu degeaba exista zicala “Cine se aseamana se aduna !”
    Sebastian statea si il privea pe Ianis cum se descalta si urca scarile nonsalant, fara sa-i pese de ceea ce el zicea. Nervos se repezi in gatul lui intr-o fractiune de secunda.
  • Cand o sa realizezi tu ca sunt mai puternic decat tine, si ca te pot omora chiar acum !
  • Uite aici ai pus punctul pe “i”, zise Ianis desfacandu-i pe rand degetele din gatul lui. La fel ca mine sti si tu ca dupa 95 de ani toti nefilimii sunt la fel de puternici, iar eu tocmai am facut 95 de ani... iar tu esti mai puternic decat mine... cum e posibil Seby ?
    Zambetul lui ironic il scotea din sarite pe Sebastian, dar stia ca avea dreptate, nu se putea da de gol. Nu acum, nu era momentul. Ii dadu drumul si il lasa sa urce scarile zambind victorios. Mai nervos decat inainte Sebastian isi lua geaca si iesi afara indreptandu-se spre locul de unde venise.

1 comentarii:

Andreea spunea...

E scurt:(( dar tare... ști doar...esentele tari se tin in sticlute mici:)ori cum,dragut capitolul

Trimiteți un comentariu